Dutch Design

De balkontafels hebben een uniek en bovenal slim design van Nederlandse bodem. De balkontafel is eenvoudig te monteren aan vrijwel ieder type balustrade. Hij zweeft door het montagesysteem als het ware boven het balkon. Hierdoor heeft hij geen ondersteunende pootjes nodig en is de hoogte gemakkelijk te verstellen naar eigen wens.

De breedte van de tafel is maximaal 205 cm, wat een mooi ruimtelijk effect aan jouw balkon geeft. Met een maximale diepte van slechts 40 cm blijft er echter voldoende bewegingsruimte op jouw balkon.


Kwaliteit

Een balkontafel van Balkontafels.nl wordt gemaakt van duurzame materialen en is van een hoogwaardige kwaliteit. Zo maken wij gebruik van Iroko hardhout. Dit hout heeft de eigenschap om duurzaam en slijtvast te zijn, hetgeen je terugziet in de balkontafels. Het is een houtsoort met een warme licht bruine kleur, die in de loop van de tijd op een natuurlijke manier zal vergrijzen.

De gebogen afwerking met bruut aluminium (onbewerkt) geeft de balkontafel een stoer uiterlijk, maar belangrijkste is dat de tafel hierdoor niet onderhevig is aan weersinvloeden. Geen onderhoud maar toch jarenlang zorgeloos plezier van een mooie tafel in alle seizoenen.

  • Weinig onderhoud & winterproof
  • Zwevende constructie;  geen pootjes en in hoogte verstelbaar
  • Hoge kwaliteit met innovatief krachtig design
  • 100% handmade in Holland
  • Tafels tot 6 personen
  • Eenvoudig op te hangen met twee personenConstructie

De tafel is gemakkelijk zelf te bevestigen aan vrijwel ieder type balkon. Door de unieke zwevende constructie  zijn er geen pootjes nodig en is de hoogte geheel naar wens te verstellen. Het ophangen gaat het beste met z’n tweeën.


Maten & prijzen balkontafels


David HirschBalkontafels